10.06.2009

Ikea TUR 11. mai 2009

Mat hører alltid med på Ikea.
TRINN for TRINN - du betaler for isen, får kjeksen og resten er selvbetjening.
Sett isen i formen, kjeksen beveger seg oppover, blir fylt med is og beveger seg igjen nedoverr - KLAR til spising ........hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.


År og dag siden jeg var på Ikea, skulle ha noen DVD holdere, bord og blomstervaser til en og en blomst. Vi reiste tidlig innover, det var gode parkeringsmuligheter og lite folk. Etter en runde oppe og nede meldte sulten seg. Jeg tok en god salat og Jørgen, sønnen min, tok Ikeas mest kjente middag - kjøttboller.
Etter endt handletur gikk selvfølgelig turen til kassen, for deretter å få med seg 10 kroners isen på vei ut. En liten opplysning til alle som skal til Ikea - det er ikke lov å fotografere der ----- pinlig ....... vi hadde nemlig bestemt oss for å lage denne lille repotasjen om å mekke sin egen is på Ikea - derfor fotograferte jeg i vei. Men ble hyggelig spurt om hvorfor jeg tok bilder, fortalte som sant var at dette skulle jeg ha til bloggen min. Blogging er GØY.................

4 kommentarer:

 1. TorAa sa...
  Enig - blogging er Gøy.
  At man ikke kan fotografere der er bare vanvittig, er de redd for industri-spionasje? I så fall burde de ikke sende ut IKEA-katalogen eller legge ut "alt" på internett.

  11. mai 2009 20:01

  SvarSlett
 2. Merete sa...
  Utrolig at en ikke kan ta bilder på Ikea... Håper du fikk med deg masse inspirasjon og nyttige oppbevaringsting derfra da:-)

  11. mai 2009 21:01

  SvarSlett
 3. sjoko sa...
  Ja, blogging er gøy. Man blir jo helt hekta.... Lurer på om IKEA var redd for at dere kom fra Mattilsynet, det har jo før vært tull med ismaskiner ;o)

  11. mai 2009 22:00

  SvarSlett
 4. sheila sa...
  Rart at du ikke kunne ta bilde på Ikea, men fint at du fikk det likevel.....Artige bilder!! Jeg liker Ikea veldig godt, mest underetasjen mens minn mann liker å gå å se på ALLE møblene oppe..... ;-)

  13. mai 2009 08:13

  SvarSlett