06.08.2009

SYMASKIN TREKK

I går hadde Jenny of Elefants en utfordring om å sy et trekk til symaskinen. Hun la også ved en link til et mønster på trekk hos Sew, Mama, sew.
Et fint mønst
er, anbefaler alle å ta en titt på det, enkelt og greit. Je g har ofte e n tendens til å falle litt utenfor mønsteret og det gjorde jeg jo denne gangen også. Men jeg ble inspirert av både Jenny og Mama - tusen takk til dere :0)
Jeg kjøpte noen koselig pasellstoffer i København og fikk lyst til å bruke disse.
Trekket mitt består av to ulike sider - jeg har valgt en lys og en mørk side - i utgangspunktet er jeg en blåmann, men det var skikkelig artig og bruke slike pastellfager.Jeg har vært inne hos Jenne of Elefants og funnet et nydelig free bom på stichery. Jeg har valgt å stitche - love - inne i sløyfa. Jeg er glad i symaskinen min.Baksiden av trekket, det er ikke endestykke på dette mønsteret og det trenger man jo heller ikke. Jeg har brukt to ulike stoff på snorene fordi jeg har to ulike farger på trekket. Jeg har knytt sløyfene passe stramt, slik at jeg bare løfter trekket av når jeg skal sy.Sett ovenfra.
Trekkets andre side. Her valgt jeg et stoff med blomster. Som før nevnt er jeg blåmann, så blått mønster med blomster - ja, det er meg :0)
Dette var et kjempe kjekt trekk, håper dette kan inspirere andre.
Hører gjerne fra deg.

HER FINNER DU MØNSTERET

14 kommentarer:

 1. Så fint det ble. Og så kjekt med forskjellige farger på hver side, så kan du velge etter humøret! Jeg har noe stoff med syrelaterte motiver på som jeg kjøpte i fjor høst som jeg har tenkt å bruke.

  SvarSlett
 2. Kjempesmart! Kan godt vere at eg prøver meg på denne. Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 3. Hej
  Snyggt på båda sidor.
  Birgitta

  SvarSlett
 4. Kjempe fint!!
  Tror jeg må laget til meg selv..har bare et kjøkkenhånkle over nå.. :o)
  Fredrikke :o)

  SvarSlett
 5. Oi, for et flott arbeid! Og så praktisk, for min symaskin står og støver ned:( Det blir jo sjelden at man tar på det dekslet som hørte med, og dette er jo enkelt å ta på;) Flotters!!

  SvarSlett
 6. Dette ser kjempesmart ut! Lekkert ble ditt også:-)

  SvarSlett
 7. Så flott trekk, smart er det også. Har sittet og kost meg lenge her inne hos deg, du lager veldig mye fint. Hver gang jeg er innom her blir jeg veldig inspirert. Takk for hyggelige komentarer i min blogg!
  God helg
  Fast besøker!

  SvarSlett
 8. Kjempefint trekk. Sånt skal jammen eg og sy meg. Har lenge tenkt på å sy trekk til printeren min også. Når høsten og syånda kjem over meg skal det bli trekk her og :)

  SvarSlett
 9. Dit symaskin cover ble kjempe lekkert. Dette er real inspirasjon ;o)

  SvarSlett
 10. Trekket ble kjempefint. Du er jammen rask til å sy nå du får ideer. Jeg er imponert over det.

  SvarSlett
 11. Trekk til symaskina ble virkelig flott - det var en god ide ! Du er nå jammen meg flittig :o)

  SvarSlett
 12. Veldig fint trekk! Det beskytter praktisk for støv, og det er jo det største problemet.
  Flott med tosidig trekk, de hadde jo helt forskjellig uttrykk.

  SvarSlett
 13. Grethe, what beautiful machine covers!!!!

  You did not win my giveaway, BUT, I drew your number as a second prize winner. Please email me so I can email you my "Christmas Package In Stitches" epattern as your prize!

  Hugs
  Jenny
  xxx

  SvarSlett
 14. Hei!
  Dette var jammen både praktisk og pent. Du er flink :) En inspirasjon for flere dette!

  SvarSlett