27.08.2009

Friendship

Ja, nå har jeg fått tildelt min Frendship Bag Swap Venn. Jeg skal ikke fortelle hvem det er eller gjøre meg til kjenne. Men det er en dame som har blogg og hun kommer ikke fra Norge.

Det er meldt på 280 deltagere.
Jeg skal i begynnelsen av oktober sende en Vennskapsveske til min tildelte venn, og jeg vil forhåpentligvis motta en Vennskapsveske fra en som har fått meg som tildelt venn. Dette er hemmelig.


Her er oppskriften på vesken: Vennskapsvesken

Jeg tenkte jeg skulle gå inn på bloggen og titte litt på hva slags stoff hun liker, blir jeg i tvil velger jeg noe jeg selv liker.

Jeg har aldri vært med på dette før og synes det er kjempe spennende :0)

8 kommentarer:

 1. Underbart fin vaska!!!!Hon som far den maste bli jattelycklig!!!!!Rolig sak detta!!!!Jag ska ga in och lasa lite mera!!!!!Ha en bra dag!!!

  SvarSlett
 2. Det er veldig gøy å være med på slike bytte utfordringer. Holdt nesten på å melde meg på denne jeg også,men er med på "I am a stitcher's angel" swap, så jeg fant ut jeg fikk klare meg med den.

  SvarSlett
 3. Jeg er også helt ny på swaps-fronten. Syntes dette var et passende stort prosjekt å være med på. Det blir spennende å vente på pakke!

  SvarSlett
 4. Flott veske du skal lage. Super forklaring er det også på mønsteret du viser til. Du finner nok stoffer som passer tenker jeg. Ha en flott helg.
  Mona

  SvarSlett
 5. Hei på deg! Så koselig at du er med i trekningen min, og at du ville linke til meg. :) Her på bloggen din var det så mye spennende å kikke på! Nå skal jeg kikke litt mer. :) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Det hørtes spennende ut! Og veska ser jo så flott ut!! Skal titte på mønsteret jeg;)
  Riktig god helg til deg!

  SvarSlett
 7. Så spennende å være med på noe slikt! Den vesken som vises frem var jo bare lekker, nydelige farge kombinasjoner. Gleder meg til å se hvordan vesken du lager blir :)

  SvarSlett
 8. Så morsomt!! :o)
  God helg,
  Fredrikke :o)

  SvarSlett