04.08.2009

OPPUSSING

Ja, nå nærmer jeg meg slutten på denne oppussingen. Kjenner jeg meg selv, så er jeg nok igang igjen med ett eller annet malingsprosjekt før jul, kanskje allerede til høstferien. Det er så deilig å rydde og orden opp. Jeg har fått dilla på fargen hvit CHI. Tenkte først at jeg skulle male gangen min i denne fargen - det var i høstferien i fjor. Nå er kjøkkenet, tre ganger, stue, spisestue, tre soverom og vaskerom malt i denne fargen. Jeg har også valgt å male vinduskarmer og dører i samme farge. Det blir hvitt og pent.

Det er jo ikke så mye å vise fram - hvitmalte rom med hvite graderobeskap, vegger,lister og dører - men gulvet er i trefarge. Jeg har en gang innenfor gangen, den har tre dører og en liten. Den er i grunnen ikke til noen ting. Nå har jeg valgt å heng opp malerier, trykk og aqvareller. Et lite galleri :0)Mitt nye syrom er stort og godt. Her har jeg fått på plass til skjæreutstyret. Det er så godt å ha en egen plass til det. Jeg har også fått meg lysbord - det er deilig nå når jeg har stitchery dilla. Å... alle bøkene mine, jeg får jo nesten ikke tid til å rydde - jeg elsker bøker. Det er jo så gøy å gå igjennom skuffer og skap - jeg finner stadig nye ting.
Jeg har napper i Norgesglass - jeg er så glad i knapper at når jeg skal kaste en skjorte så klipper jeg av knappene. Men jeg bruker svær få.
er jeg klar til å begynne å sy igjen.....Jeg gleder meg :0)


10 kommentarer:

 1. Mycket plats har du! Hoppas att jag också ska få det fint när vi ska inreda det lilla utrymmet, som vi har tillövers.

  SvarSlett
 2. Så greit å få orden på syrommett . Mitt er for tiden alt mulig rom. Det blir neste rom å ta tak i . Ting går ikke så raskt unna som før. Det går bra de dagene lungene fungere noenlunde . Da kan jeg få mye gjort. Ellers er det å vente til sønnene mine har tid.
  Ha en fin dag videre.
  Klem

  SvarSlett
 3. Så flott du har fått det! Deilig å ha hatt en skikkelig ryddeomgang, det er inspirerende å få alt på plass.
  Hos meg er dessverre mye kaos på loftet hvor jeg har alle hobbytingene mine. Det er rett og slett for mye, så det trenger en gigangopprydning. En salig blanding av bøker, oppskrifter, garn, stoffer, sysaker og allverdens andre hobbyting. Til høsten MÅ det bli system så jeg lettere kan sette meg til - spesielt søm og quilting krever litt "orden i sysakene".

  SvarSlett
 4. Så flott det har blitt. Jeg er veldig glad i en hvit farge som heter letthet. Når man først finner noe man liker er det jo like greit å bruke den:)

  Heldig du er som har eget syrom!

  SvarSlett
 5. Så Fint det er blitt. Du kommer nok til å kose deg mange timer på syrommet til høsten og vinteren! :-) Du har det koselig ellers også!

  SvarSlett
 6. Du er jamen arbeidssom! Maler og rydder! Ta nå en pause innimellom, så du ikke forsliter deg!

  SvarSlett
 7. Synes det blir flott med hvitmaling! Rolig og greit og kan kombineres med de andre fargene man liker. Driver og maler gangen på hytta i fargen "krem". Blir storfornøyd;) Du får et fint syrom! Kos deg videre denne augustkvelden!

  SvarSlett
 8. Å, for ett herlig syrom :) I mitt lissje hus har eg ikkje plass til eget syrom, so det blir sying ved kjøkken- og spisebord. Men alt går om en vil sy ;)

  SvarSlett
 9. Syrommet ditt ser kjempeflott ut, deilig når en får orden rundt seg.

  SvarSlett
 10. Så fantastisk det må være å komme i havn! Du har fått deg et godt syrom, ser jeg, og har orden i sysakene dine - vedder på at det er skjønt!
  Ha en fortreffelig dag, kanskje med en time eller to på syrommet også?

  SvarSlett