03.08.2009

Jeg har nå kommet til rydding i alle skuffer som skal flyttes fra rom til rom. Ungenes rom er ferdig, og jeg nærmer meg slutten på vårt soverom. Så nå er jeg igang med hobbyskuffer, hyller og esker.
SE, hva jeg fant.
Dette er en prøvelapp som min mor lagde i året 1968- 1969. Hun var kjempe flinkt til å sy og jeg fikk stadig nye pene klær. Hun skulle lage en fantasibunad til meg og lagda da på forhånd prøvelapper på hvordan broderiet skulle være. Selve broderiet på fantasibunaden ble litt annerdes, bladene ble fyldigere og blomstene litt tettere. Bunaden ha dessverre gått tapt. Hardangerforkle har moren min tatt vare på - og det er jo kjempe hyggelig.

Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Heihei.
  Takk for hyggelig hilsen på bloggen min, det er så arti å bli kjent med nye bloggere :-)
  Må si du er utrolig flink og kreativ..
  Min siste feriedag i dag så jeg nyter den til fulle, tror jeg skal prøve meg på den kurven du har på bloggen din med beskrivelse :-)
  Ha en fortsatt fin dag.
  Klem fra Sissel

  SvarSlett
 2. Hei!
  Har tittet litt i din blogg, og du har jammen flittige hender. Lenkene til de fine mønstrene er kjempefine.

  SvarSlett
 3. Hvor er den fin, sjovt at finde sådan noget.

  SvarSlett
 4. Har du sjekket bloggen til Sandy? Ser ut som det venter deg en hyggelig overraskelse der ;)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så morsomt med den prøvelappen... :O)
  Men synd at fantasibudnaden har gått tapt, det kunne vært et arvestykke som hadde gått fra generasjon til generasjon! Men sånn skjer!

  Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Så flink du er til å rydde;) Artig å finne den lappen, du får lage ei pute e.l. hvor du tar den med;) Ha en flott mandagskveld!

  SvarSlett
 7. Koselig å finne denne når selve bunaden har gått tapt. Du har nok alt planlagt tenker jeg å ta med lappen i et eller annet syarbeide.

  SvarSlett