16.02.2010

dsvsd
 


I dag har jeg vært på kurs. BroAschehoug arrangerte kurs i Oslo for lærere med lærer Håvard Tjora fra serien Blanke ark. Gjennom å lære eleven kunsten å lære, skapes det en positiv opplevelse knyttet til mestring!

Håvard Tjora fokuserte på:
 • Elev- og læringssyn
 • Hvilke mål jobber vi mot?
 • Bruk av ulike læringsstiler - hvordan planlegge læringen etter hvordan elevene lærer best
 • Kartlegging av hvilken læringsstil som egner seg best for den enkelte elev sin læring
 • Utarbeidelse, presentasjon og bruk av ulike læringsstils materiell
 • Hvordan bruker vi prøver /tester i det videre arbeid med læring?
Et kjempe flott kurs en mega dag.

6 kommentarer:

 1. Det høres ut som om du har hatt en kjempe fin dag. Tror det er mange som kunne ha glede og nytte av å være med på dette kurset :o)

  SvarSlett
 2. Sikkert interessant og her er det mye å lære, men ikke like lett alt dette som alene lærer i en klasse på 30;) Men en får bruke det som kan brukes;)
  Ha en god kveld og klem;)

  SvarSlett
 3. Hei.Hørtes spennendes ut.Håper du fikk no ut av kurset.Forstår meg lite på slikt.Ha en kjempe fin Onsdag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 4. Det høres spennende ut. Godt å få påfyll i læreryrket. Jeg er spylei av "bokstavkurs". Blir jeg sendt på flere, kommer jeg til å få det!! Jeg hadde to flotte norsktimer i 8. klasse i dag. De skulle lære hvordan det er å ha skrivekløe. Det ble skrevet tankekart ved alle bord, og jeg er SÅ fornøyd! Hvilken læringsstil har du? Jeg lærer best med musikk på øret, strikketøy i fanget og bok på bordet - samtidig! Klem, Gudrun

  SvarSlett
 5. Det er så bra at man har fått litt annen fokus på det å lære. Alle lærer jo ikke på samme måte. Klarer vi å fange opp flere med variasjon så er jeg positiv til det meste jeg :o)

  Ha en super torsdag - klemmer!

  SvarSlett
 6. Dette høres bra ut. Det var en flott serie vi fikk følge på TV. Bra han lærer andre lærere så kanskje noen elever får det lettere og lærer på en riktig måte for seg selv :-) Utrolig positivt.

  SvarSlett