28.07.2009

SPEICH DESIGN i København


Denne butikken ligger i Lyngby ca 1 mil fra København sentrum. Lyngby er en fantastisk bydel og det er atskillelig roligere og grønnere enn inne i sentrum. Butikken ligger mellom jernbanen og Lyngbyhovedgate, i en liten gate uten biler - kjempe koselig plassering. Hjemmesiden til butikken er http://www.speichdesign.dk/

Kjempe fin butikk :0)Jeg fant noen koselige stoffer, her er noen av de, gleder meg til å komme igang å lage noe av disse flotte stoffene.

Fant også en koselig broderisaks :0)
Posted by Picasa

9 kommentarer:

 1. Dette var litt av en godte-butikk;) Og fine stoffer du fikk med deg. Vi får vel se hva de blir til;)

  SvarSlett
 2. Fin fangst du har fått med hjem fra "Køben".
  Har vært inne å kikket i nettbutikken - der finnes mange fristelser.....

  Du har en inspirerende blogg!


  Sommerhilsen fra Kari Anne

  SvarSlett
 3. Hvor härligt att kunna känna igen sig! Jag var au-pair lite nedanför Lyngby i Charlottenlund, när jag var ung, för sisådär en 24-25 år sedan, jisses vad tiden går. Känner igen din beskrivning så väl. Vilken fröjd att kunna gå i sådan en affär, rena paradiset!

  SvarSlett
 4. Det ligger en award og venter på deg på siden min. Helt enig i at Speich Design er en flott butikk, nå er det lenge siden jeg har vært der...

  SvarSlett
 5. Tusen takk for awarden, nå ble eg glad.Å få award fra deg som lager så mye fint selv,det var stort for meg.Fine Kjøpenhavn bilder,får lyst til å reise selv.Miraklem til deg.

  SvarSlett
 6. Der skulle jeg ha vært! Skjønner godt du er ivrig etter å komme igang med de stoffene der. Skal bli moro å se hva det blir! :-) Ønsker deg en strålende dag!

  SvarSlett
 7. Her så det veldig fint ut!! Så søt saks,
  Fredrikke :o)

  SvarSlett
 8. Ser ut som om dere har hatt en fiiin ferie! Masse flotte bilder! Jeg har notert meg adressen til den flotte butikken, jeg skal ønske meg dit neste gang jeg er i København! Takk!

  SvarSlett