30.08.2009

Duk som ble til veggpynt

Duken ble ikke helt som jeg hadde tenkt,
så jeg valgte å henge den opp istedet.

Jeg har i dette prssjektet ikke kjøpt noen stoff,
kun brukt opp stoff jeg har samlet på over endel år.


Jeg har nå blitt mye flinkere til å bruke stoffene etterhvert som jeg kjøper dem.
Stilen, fargen og mønsteret forandrer seg,
så mange stoff bli jo bare liggende.


9 kommentarer:

 1. Vad fint!!!!!Bra att du anvant av tyger du haft sedan lange!!!!Jag har sjalv pa morgonen strukit klader.....och rensat min 6-arige sons garderob.Ha en bra dag!!!!

  SvarSlett
 2. Flott smykke på veggen din. Morsomt med den hatten ved siden av. Jeg kan kjenne igjen noen av stoffene. De finnes nok i mitt lager også.. Ha en trivelig søndag

  SvarSlett
 3. Så flott!. Joda, dette er eit kjent fenomen. Kjøper gjerne 2-3 stoff som passar saman utan at ein har ein plan for stoffa. Så bruker eg kanskje to av dei til eit eller anna, og dermed har eg eit til overs som ikkje passar til noko. Har mange slike liggande.

  SvarSlett
 4. Så fint den gjorde seg på veggen! Godt å få brukt litt av det man allerede har. Mye fint på bloggen din, vil gjerne ha deg med på blogglista mi.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Flott duk både til vegg og bord!

  SvarSlett
 6. Det ble kjempeflott! Godt å få brukt stoff som man har liggende, det hoper seg vel opp etterhvert, som med meg og garn;)
  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 7. Hei.Virkelig fin ble løperen.Går jo godt ann å henges på veggen.Jeg er ikke flink til å bruke opp stoffrester.Skulle appsolutt gjort det for jeg har så mye.Ha en riktig fin Søndag.Bodil

  SvarSlett
 8. Kjempeflott!! Ha ein fin søndag.

  SvarSlett
 9. Den gjorde seg jo veldig godt på veggen! :-) Tusen takk for hyggelig melding på bloggen min - skal nok følge med her fremover - håper det er ok at jeg har laget en link til deg? Ha en fin dag!

  SvarSlett