30.08.2009

Dagbok fra en mors verste mareritt

Dette er en bok som rører oss foreldre langt inne i sjelen. Jeg gråter når jeg leser denne boken, jeg vil bare ikke at barn skal ha det slik på skolen.
Boken bevisstgjør meg på å ta mitt barn på alvor, og støtte venner og kjente som sier at barna deres ikke har det bra på skolen - uansett hva andre mener.
Det gjør vondt å lese at noen kan ødelegge andres liv på denne måten - uten at det skjer noen ting.
Så takk til familien som klarte å sette ord på alt det vonde og dele det med oss.
Boken kan sikkert lånes på biblioteket - den er veldig lettlest.

7 kommentarer:

 1. Ja, det er viktig å sette fokus på dette temaet.

  SvarSlett
 2. Hei.Tusen takk for tippset for boken.Man må ta barn på alvor hvis man har misstanke om mobbing.Jeg har en del erfaring med det.Når jeg var lita å jikk på barneskolen så hadde jeg støtteundervisning som det kaltes den gangen på grund av mine skrive vansker .Ble satt i bås og ble kalt for dom.Veldig vont.Men nå er det ikke slik på skolene lenger alle blir blandet sammen uansett nivå.Heldig vis.Ha en riktig fin Søndagskveld vidre.Bodil

  SvarSlett
 3. Det är lika vanligt i Sverige, tror jag, och även i Danmark, där jag ursprungligen är ifrån. Vi har haft problemen nära pga vår son, där det har pågått i 2½ år, men tog slut i vintras. Det är i alla fall vad jag tror. Skolan har gjort mycket, men de kan inte vara överallt, så det är föräldrarna som måste kämpa mot andra föräldrar. Det sliter otroligt! Kanske också en av orsakerna till att jag är, där jag är i dag.
  God kväll till dig!

  SvarSlett
 4. Takk for tipset - skal ta det videre med meg, se om de har boken på biblioteket + tipse andre, f.eks kollegaer (jobber på skole).
  Skjønt med bøker som omhandler viktige temaer og samtidig er lettleste.

  SvarSlett
 5. Det ar hemskt!!!Barn kan verkligen vara elaka!!!
  Min son som har 6 borjar i skolan nu i september och jag hoppas att han inte kommer att ha problem.......man far ont i magen nar man laser sadant har....sanningen ar ju att det ar sa vanligt.Oftast i varje klass finns ju alltid nagon som mobbar nagon....sedan kan det ju vara fysiskt eller psykiskt.....otroligt jobbigt!!!Bra att det kommit en bok.

  SvarSlett
 6. Fikk helt vondt inni meg da jeg leste disse utdragene. Utrolig sårt at det er noen som gjennomgår et slikt mareritt...

  ¤

  SvarSlett
 7. Kjempeviktig å sette fokus på dette! Kjente det langt inn i sjela berre med å lese utdraga. Så utruleg sårt å lese.

  SvarSlett