15.12.2009

Teater og mye mye MER

Jeg har i år vært så heldig å være med på julespill. Vi har satt opp en miniutgave av "Jakten på Juleskurken" med sanger, tekster og kulisser. Vi har jobbet med stjernehimmel, peis med murstein, fengsel og mye mye mer.

Vi har hatt forestilling for barnehager, 
eldre senter, foreldre og besteforeldre. 
Skuespillere, sangere, lyd & lys og kuliss-makere 
gjorde en fantastisk jobb  - full applaus......
VI ER KJEMPE STOLTE
Den opprinnelige Jakten på juleskurken sendes på TV2 fredag 2. januar.
Info HER
Handlingen er fylt med spenning, musikk og moro. Juleskurken skaper forvirring og fortvilelse, og selveste Julenissen havner i trøbbel. Lekemakeriet synger og lager leker. Piperensen var uheldig for en god tid tilbake og mistet salt i grøten til nissen og nå MÅ han jobbe for Juleskurken.
 
Jakten på Juleskurken er skrevet av Jan M. Moberg og Arne Iversen har komponert musikken. Forestillingen har vært foredlet flere ganger, og ble satt opp i Drammens Teater i desember 2000, 2002, 2004 og 2006. I 2004 ble den også satt opp i Bergen. I 2005 og 2007 er det Lillestrøm som har hatt oppsetningen. Totalt har produksjonene til nå hatt ca. 70.000 besøkende.

Men vi hadde kun en miniutgave.... men den var også kjempe stilig....kjempe GØY :0)

TAKK for at jeg fikk være med.

6 kommentarer:

  1. Det må ha vært en morsom opplevelse å få være med på teater. Ser morsomt ut i hverfall :o)

    SvarSlett
  2. Jeg hadde med meg datter og venninden hennes på Juleskurken på Drammen teater for en del år siden. De synes det var veldig spennende. Juleskurken tok noen hopp ut til publikum og endte opp på min datters fang. Gøy med teater.

    SvarSlett
  3. Hei.Så koselig det hørtes ut.Sikker på att det var kjekt å være med.Har vært på en del Julefoestillinger når jeg jobba i Barnehage.Kjempe koselig.Ønsker deg en riktig fin førjulstid videre.Klem fra Bodil...

    SvarSlett