28.12.2009

ROMJULSKOS

Så har romjulen kommet og det blir tid til hygge og kos, strikketøyet er igjen kommet fram og katten min Tarzan elsker å være med. 
Tråder og garn er det beste han vet foruten mat på boks.
Posted by Picasa

8 kommentarer:

 1. Hei! Fortsatt God Jul, det er godt å kose seg inne nå som det er kaldt. Flott med all snøen syntes jeg. Snart er det hverdag igjen og da må man nyte det hele.
  Gleder meg til neste møte i LierQuilten, håper du kommer da.
  Godt Nytt år

  SvarSlett
 2. Så flink du er til å strikke da. Det er lov til å kose seg når man har fri. Har vært en liten tur på syrommet. Lurer litt på hva jeg skal sy. Ha en fortsatt fin romjul.

  Mona

  SvarSlett
 3. Hei.Så koselig.Koselig å kunne slappe av og kose seg med strikking og hekling nå i Romjulen.Skal bli kjekt å se Mariusgenseren ferdig.Nydelig kattepus.Har ei katt jeg også som ligger i stolen siden av meg å koser seg og såver.Ønsker deg en riktig fin Romjul videre.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 4. For et hærlig syn..En vakker puselus som koser seg med garn....
  Ha en finfin romjul.
  Klemz fra Sissel...

  SvarSlett
 5. Samme aktivitet foregår her i min sofa - uten katt! Jeg strikker ikke Mariusgenser, men har en ekte Marius (34) på andre siden av bordet. At det går an å bli så lat, sover litt, spiser litt, strikker litt, leser litt. Det er SÅ deilig. Klem fra Gudrun

  SvarSlett
 6. Vad mysigt det ser ut där du sitter i soffhörnan och stickar med kissekatt bredvid som så gärna vill leka med garnet.
  Önskar dej ett gott slut på 2009.
  Kramisar Birgitta

  SvarSlett
 7. Så koselig at du vil være med i trekningen min!
  Jeg setter så pris på at du følger blogen min!

  Ønsker deg likegodt GODT NYTT ÅR nå, siden jeg skal reise vekk om et par dager....

  Klem fra Lenemora

  SvarSlett
 8. Hallo Grethe, og fortsatt god jul. Det ser så hyggelig ut med strikketøy og katt. Jeg er tilbake på jobb etter et par deilige juledager... Er det Mariusgenser du strikker?

  SvarSlett