29.12.2009

Så er det over for nissene....snart nytt år.......

Å...så må nissene pakkes vekk igjen......de må vente til neste år med å lage julekos og julestemning. Jeg har fått strikket, sydd og ryddet på hobbyrommet mitt i dag - og det var deilig og gav meg en ferie følelse....HERLIG med jul......nå gleder jeg meg til nytt ÅR med nye ting og muligheter. Vi snakkes!
Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Ja, snart må nissene vekk, men de skal få råde en stund til her hos oss. Kjenner allikevel at det skal bli godt å rydde huset for julepynt snart og starte på et nytt år og en ny vår :)
  Ha en fortsatt fin romjul.

  SvarSlett
 2. Første nyttårsdag blir julen pakket ned hos oss! Da går juletre og det hele, og så er det bare å glede seg til neste desember da alt blir pakket opp igjen... :o)

  Gledlig jul,
  klem Fredrikke :o)

  SvarSlett
 3. Han ser litt frossen ut den nissekaren din. Blir nok godt for ham å komme inn i varmen.
  Ha fortsatt fine dager.

  SvarSlett
 4. Vad kul att du hittade till min tävling! Önskar dig lycka till...
  Kram Git

  SvarSlett
 5. Hej, vad rolgt att du ville vara med i min utlottning! Kul att jag även hittade till din blogg, registrerar mig som följare till din fina blogg! Må gott1
  Anna-Karin
  hemochting

  SvarSlett
 6. Godt å kunne starte med blanke ark snart! Ha fine romjulsdager og kos deg med det som gir glede! Selv har jeg både fått skrevet novelle i dag og ryddet masssse! Deilig! Klem til deg!

  SvarSlett
 7. Vi er så forskjellige vi mennesker; her får nissene og julepynten bli i stua til 20. dag jul sånn omtrent. Drysser juletreet mye må det ut før, men jeg koser meg med julepynten så lenge som mulig. Men så pynter jeg huset først de siste dagene før julaften da...

  SvarSlett