23.06.2009

FERIE - STITCHING

Det er så koslig med håndarbeid i ordets rette forstand og nå holder jeg kun på med å strikke mariusgenser. Trenger derfor noe nytt. Jeg har vært innom Jenny Of Elefantz og lastet ned FREE bom Wonky House. Det er en link til dette stedet på venstre side på bloggen min.
Bildene ble litt lyse, håper dere alikevel ser motivene - de er kjempe søte. Hvis du trykker på bildet ser du motivet bedre. Jeg håper at jeg får til en pen stitching. Gleder meg til å kjø
pe noen flere farger i morgen og komme igang.

Jeg har jobbet videre med veggteppet mitt "Om lidt er kaffen klar!
Jeg må lage noen muffens til - så videre montering må vente. Men jeg er så fornøyd med fargene jeg har valgt og layouten. Jeg har lenge lurt på hvordan jeg skulle løse dette siden jeg ikke følger oppskriften på teppet " Kaffeslaberas."


Ferien har begynt og solen skinner - DEILIG.
I dag har vi feiret bursdag og St. Hans
med grillmat og kaker. Mmmmmmmmmmmmmmmmm


Nå fortjener jeg en kaffekopp - det gjør kanskje du også............

Posted by Picasa

10 kommentarer:

 1. Dom ar sa fin brodyrerna.Sag att hon ger ut Free Boom,kanske jag ska kolla da och prova pa!!!Ha en bra dag!Gott med kaffe!

  SvarSlett
 2. Kjempe lekkert - jeg har også besluttet meg for å sy noe av mine kaffeblogger, for det ser jo ikke ut som om vi får det endelige mønster fra jordbærstedet...... Husene er kule, de har jeg også tegnet klar, men jeg har besluttet å legge et hus til som sønnen har tegnet ;o) Kanskje en ide for deg også??

  SvarSlett
 3. Hei, takk for det koselige besøket på bloggen min... :O)
  De stiching husene er sååååå søte og personlige. Jeg har fulgt linken din inn på hennes side og printet ut de gratis mønstrene. Takk for at du legger ut linker... :O)

  Ønsker deg en strålende onsdag!

  SvarSlett
 4. Nydelige stitcheri blokker du har begynt på nå, og kaffeteppet blir bare lekkert!

  SvarSlett
 5. Vilka fina saker du gör! Blir helt avundsjuk..;) Trevligt att du tittade in till mig, ska spara dig som favoriter och titta in så ofta jag hinner.

  SvarSlett
 6. Nydelige sticheryblokker. Den kaffekanna var kjempeflott!

  SvarSlett
 7. Så sjarmerende motiver. Har aldri prøvd meg på stitcheri, men plutselig en dag... Jeg tror det kan være et håndarbeid som passer for meg.
  Ha en fin, fin dag!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 8. Tack kära du för Awarden, jag blev så glad när jag kom hem från Norge igår och kollade min blogg och såg att jag fått en utmärkelse från dej.
  Ni har ett "kjempefint" land och jag har fått se så mycket vackert under min vistelse.
  Kram från Lappeklipp

  SvarSlett
 9. Titta in på min blogg, så har du en liten award att hämta.

  SvarSlett
 10. Takk for besøket hos meg. For en flott blogg du har :-) Ser at du stitcher, har veldig lyst til å prøve dette selv og har kjøpt meg ett par små prosjekter. Skal finne det frem etter ferien. Kanskje jeg må spørre deg til råds ;-) God sommer

  mvh solfrid¤

  SvarSlett